Webbaserad logistikprogramvara

Många möjligheter kombinerade i en webbaserad komplett lösning.

Allt i ett, utan modulkaos

Funktioner som erbjuder direkt mervärde.

Speditionsprogramvaran från Logistiqo erbjuder dig många alternativ och möjligheter kombinerade i en webbaserad komplett lösning. Dessutom kan alla funktioner användas på ett strukturerat och enhetligt sätt utan modulkaos. Du kan konfigurera många funktioner, till exempel ingångsmask för sändning, specifikt för dina behov, så att du kan erbjuda dig ett direkt mervärde. Läs mer om alla funktioner nedan.

App för förare och lager

Du kan ange och bearbeta alla försändelser i orderbehandling. Dina beställningar kan importeras snabbt och enkelt, eller så kan din kund ange sina beställningar direkt via kundportalen. Det finns olika alternativ för den ytterligare proceduren. Du kan antingen skicka sändnigen direkt till förarens app eller till exempel planera i en tur.

Disposition och ruttoptimering finns också i logistikprogramvaran. Med denna funktion kan turer planeras på några sekunder med ett obegränsat antal stopp. Den intuitiva ruttoptimeringen ger dig den mest förnuftiga rutten som du kan göra mest stopp. Men om du vill justera rutten senare kan du justera ordningen på stoppen individuellt med Drag & Drop.

Med vår logistikprogramvara har du alltid en översikt över dina lager. Det finns två varianter av lagerhantering. Å ena sidan kan du använda Logistiqo för ett eller flera omlastningslager, å andra sidan kan det användas för artikellager med kaotisk lager.

En annan funktion av logistikprogramvaran från Logistiqo är telematik och GPS. Med hjälp av dessa kan du se den aktuella positionen för dina fordon och förare. Du kan antingen använda den här funktionen med Logistiqo-appen eller så kan du använda våra gränssnitt till telematikleverantörer.

Dina dokument och filer kan enkelt lagras och hanteras i dokumenthantering. Detta ger dig flexibilitet och ger dig tillgång till dina dokument när som helst och var som helst. Du kan skicka filerna till dina kunder via e-post eller dela dem i Logistiqo kundportal. En annan funktion i dokumenthantering är att ladda upp ett foto till appen. Dina förare kan helt enkelt fotografera dokumenten, t.ex. fraktdokumenten, och sedan skicka dem till speditionsprogramvaran omedelbart.

I pallhanteringen har du en översikt över alla processer för lastningsutrustning. Med hjälp av Logistiqo kan dina pallar organiseras och faktureras. Fakturor och kreditnoter för lastning av utrustning kan skapas snabbt med två klick.

Med bokföringen kan du hantera dina fakturor, påminnelser och betalningar. Du kan antingen skicka fakturorna till dina kunder automatiskt efter leveransbekräftelsen eller så kan du skicka dem manuellt direkt från logistikprogramvaran.

Med realtidsanalys kan du få kunskap om prestandan i ditt företag och registrera trender i ett tidigt skede. Du kan se den aktuella statusen för din bokföring när som helst.

Som specialist på logistikprogramvara erbjuder vi dig omfattande kunskap och utmärkt kundservice. Vårt speditionsprogram är föremål för permanent vidareutveckling för att göra rättvisa till vårt strävan efter innovation och effektivitet.

Vanliga frågor

Vi är här för att hjälpa.

 • Kan jag använda Logistiqo på en Mac?

  Du kan använda Logistiqo på alla datorer, inklusive även på en Mac.
  Inga plugins eller andra program behöver installeras på din dator för att använda logistikprogramvaran. Det enda du behöver är en webbläsare som du kan använda för att logga in på Logistiqo.

 • Är programmet multi-client kapabelt?

  Logistiqo är konsekvent kapabel med flera klienter.
  Detta innebär att du kan arbeta med valfritt antal egna företag i speditionsprogramvaran.

 • På vilka språk erbjuds Logistiqo?

  Logistiqo erbjuds på många språk.
  Vidarebefordringsprogrammet är för närvarande bland andra på svenska, engelska, tyska, franska, polska, italienska, kroatiska och många fler. Användaren kan själv välja önskat språk.

 • Finns det en manual eller FAQ för logistikprogramvaran?

  I Logistiqo finns det en FAQ med över hundra frågor och svar och förklarande videor om processer i programmet och om andra olika ämnen.
  Tack vare fulltextsökningen i FAQ hittar du alltid rätt svar på din fråga. Funktioner som sändningsinspelning eller schemaläggning förklaras i detalj i de förklarande videorna.

 • Var lagras mina data?

  Dina data kommer att lagras på en server i ett professionellt tyskt datacenter i Frankfurt.
  Kontakta oss för mer information.

 • Måste jag köpa ytterligare moduler för att kunna använda den kompletta speditionsprogramvaran?

  Nej, du behöver inte boka eller köpa några moduler. Logistiqo är en komplett lösning. Med undantag för några extra funktioner som är avgiftsbelagda i lagerområdet, ingår alla funktioner i programmet och du kan använda hela logistikprogrammet.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd