Pallhantering

Full transparens för alla pallprocesser i en webbaserad programvara.

Logistikprogramvara med hantering av lastningsutrustning

Aktivt stöd i alla processer för lastningsutrustning.

Pallhantering

Logistiqo är en webbaserad allt-i-ett-lösning för transportföretag som ger aktivt stöd för lastningsutrustning och pallhantering. Den smarta logistikprogramvaran var speciellt utvecklad för transportörer och företag som vill förenkla organisationen och faktureringen av lastbärare för att spara tid, resurser och pengar. Med Logistiqo håller du reda på alla transaktioner. Du anger vilken last som byttes när och var och mjukvaran gör resten åt dig.

Den webbaserade logistikprogramvaran skapar oberoende konton för dina operatörer och företag och hanterar dem automatiskt. Detta följs av en snabb och intuitiv fakturering med en automatiserad uppdatering av respektive pallkonto. Fördelaktigt: Du kan manuellt påverka och korrigera hanteringen av lastningsutrustningen om ett kreditmemo eller en faktura inte har utfärdats korrekt. Du kan enkelt avbryta respektive process och respektive lastutrustningskonto uppdateras automatiskt.

Med Logistiqo arbetar du bekvämt och intuitivt. Du kan använda den webbaserade logistikprogramvaran omedelbart efter registreringen. IT, servrar och en omfattande databas tillhandahålls av Logistiqo. Kostnaderna för detta täcks av hyreskostnaderna.

Funktioner och Fördelar

Funktioner omkring pallhanteringen

Okomplicerad och tydlig pallhantering.
Registrera pallbyte med Logistiqo-appen.
Inga fler förluster på grund av förlorad eller oregistrerad lastutrustning, eftersom lastutrustningsutbytet registreras utan papper.
Speciellt för växtlogistik: hantering av CC-containrar och alla tillhörande delar (vagnar, stolpar, brädor)
Automatisk och intuitiv skapande av fakturor och krediter till underleverantörer, varigenom respektive pallkonto kan korrigeras när som helst.
Avbokningsfakturor för pallfakturor med korrigering av kontot
Du kan ladda upp utbyteskvitton som dokument, vilket ökar transparensen och tydligheten.
Du kan skicka balanslistor för kunder och operatörer enkelt och automatiskt via e-post.
Konton för transportörer, kunder och förare skapas automatiskt för transaktioner
Hanteringen av lastutrustningen kan också användas helt oberoende av transporter
Omfattande statistik och analys

Ytterligare funktioner för logistikprogramvaran

Många funktioner som ger dig direkt mervärde

Med Logistiqo har du en speditionsmjukvara som erbjuder dig otaliga alternativ och möjligheter - kombinerade i en webbaserad komplett lösning. Till exempel stöder programvaran dig med disposition och optimering. Du kan få dina turer optimerade enligt önskade kriterier. För att hantera order stöder Logistiqo dig i att planera dina turer tydligare och behandla dina beställningar mer effektivt. Låt Logistiqo stödja dig med din lagerhantering och du kommer alltid att veta vad du gör, när och var har lagrat. Dokumenthantering stöder dig bland annat när du tilldelar sändningar korrekt.

När det gäller redovisning hjälper Logistiqo att fakturera alla dina leveranser med bara tre klick - helt oavsett var i världen du är. Tack vare realtidsanalysen alternativet kan du spåra prestanda i ditt företag och identifiera trender tidigt. Telematik- och GPS-funktionen gör att du kan ta reda på om din förare redan är hos kunden utan att behöva ringa ett telefonsamtal.

Det finns nu många logistikprogram för lastning av utrustningshantering och pallhantering på marknaden. De flesta program rekommenderas emellertid inte eftersom de är för komplicerade eller saknar funktionalitet för att faktiskt underlätta paletthantering. Logistiqo har å andra sidan många fördelar. Till exempel fler funktioner och idiotsäker användbarhet. Det är också praktiskt att automatiska uppdateringar sker regelbundet så att programvaran alltid är uppdaterad och inte behöver ständigt installeras igen.

Ta reda på nu, utan kostnad och utan skyldighet, om effektiv, praktisk och billig hantering av pallhantering.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd