Testa gratis

Testa vår cloudbaserade fraktprogramvara gratis i 30 dagar.

Gratis provperiod

Testa Logistiqo gratis i 30 dagar.

Fyll i formuläret och registrera dig nu för att testa Logistiqo 30 dagar gratis och utan skyldighet. Med testversionen kan du testa funktionerna i den webbaserade speditionsprogramvaran och ta reda på hur du kan dra nytta av den.

 • Vilka är fördelarna med den kostnadsfria prövningen?

  Med den kostnadsfria provversionen av Logistiqo har du möjlighet att testa hela programmet och alla funktioner som det innehåller med demodata innan du bestämmer dig.

 • Måste jag säga upp gratisversionen?

  Nej, du behöver inte säga upp den kostnadsfria och icke-bindande provversionen. Inloggningen blockeras automatiskt efter 30 dagar.

 • Vem kan hjälpa mig med den kostnadsfria provversionen?

  Du är välkommen att lära dig mer om logistikprogramvaran i en online-demo. Helt enkelt kontakta oss på telefon +49 (0) 8064 9060090 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär. Det finns också många förklarande videor och instruktioner i våra FAQ.

 • Vad händer efter den kostnadsfria prövningen?

  I en online-demo är du välkommen att lära dig mer om vår webbaserade program för transporthantering och hur det passar ditt företag och processer. Om du vill komma igång direkt med Logistiqo kan du registrera dig här.

Några frågor? Ring oss på +49 8064-9060090!

Läs mer om vår webbaserade program för transporthantering.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd