Kundportal

Orderinspelning och statusspårning för dina kunder.

Kundinloggning

Uppnå mer effektivitet genom samarbete.

Logistikbranschen är beroende av ett permanent informationsutbyte med kunder och underleverantörer. Har leveransen redan hämtats? Vad är leveransens status? Har leveranspapper skickats? Alla dessa frågor kan ofta bara klargöras på grundval av otaliga och upprepade telefonsamtal i den dagliga rutinen.

Med den externa användarinloggningen för dina kunder och underleverantörer främjas närmare och effektivare samarbete och dubbla arbetssteg kan minimeras. Ge dina kunder och underleverantörer en inloggning till din Logistiqo-speditörsprogramvara. Efter inloggning ser både dina kunder och dina underleverantörer bara sina egna program. Du har möjlighet att helt anpassa den externa användarinloggningen och anpassa den till din företags identitet så att dina kunder och underleverantörer identifierar sig med din företagsprofil.

Det finns två olika roller för kundinloggning: På ena sidan kan du låta din kund följa statusen för sina egna sändningar, och på andra sidan kan du auktorisera kunden att skapa sina egna sändningar. Om en kund har lagt in en ny leverans, kommer du att informeras omedelbart via e-post och beställningen kommer att markeras.

Kundinloggning

Funktioner och Fördelar

Funktioner omkring kundportalen

Inmatning av nya transporter och statusföljning för dina kunder
Etiketter kan skrivas ut av dina kunder
Informera kunder om statusändringar med automatiska e-postmeddelanden
Ge kunder möjlighet att se deras lager i lagret
Dela utvalda och uppladdade dokument med kunder
Underleverantörer ser tilldelade order och kan rapportera leveransstatus
Underleverantörer kan skapa egna företagsdata, t.ex. lagra adressinformation, bankinformation och egna fordon
Underleverantörer kan ladda upp dokument (t.ex. leveranspapper), som är tillgängliga omedelbart
Hantera externa användarinloggningar oberoende

Fördelarna med Logistiqo

Samarbete kan vara så enkelt.

Fördelarna med Logistiqo är uppenbara. Omfattande funktioner täcker alla områden i ett modernt logistikföretag och gör ytterligare system föråldrade. Den webbaserade plattformen gör Logistiqo särskilt universell och säker, eftersom åtkomst sker via en webbläsare. Samtidigt behöver du inte längre oroa dig för säkerhetskopiering av data, eftersom servrar och säkerhetskopior tillhandahålls av Logistiqo.

Den intuitiva användbarheten sparar tidskrävande och kostsam utbildning. Efter registrering och installation kan dina anställda njuta av fördelarna med Logistiqo. Med denna framåtriktade strategi erbjuder Logistiqo mycket mer omfattande funktionalitet än konkurrenterna till betydligt lägre priser. Uppdateringarna som ingår i hyreskostnaden gör Logistiqo till ett elegant och lågt underhållssystem som du inte behöver oroa dig för att anpassa dig till nuvarande ramvillkor eller nya marknadskrav. Du drar hela tiden nytta av Logistiqos framsteg. Logistiqos många års erfarenhet gör oss till en pålitlig och effektiv partner. Samtidigt, som ett ungt företag, har vi alltid fingret på pulsen och tar upp utvecklingen och förändringarna när du drar nytta av dem.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd