Filhantering

Ladda upp dokument och dela dem med teamet, med kunder eller med underleverantörer.

Webbaserad filhantering för speditioner

Få tillgång till alla dokument var som helst när som helst.

Letar du efter speditionsprogramvara som kan hjälpa dig att hantera dokument som t.ex. leveranspapper och foton av skador, mycket lättare? Då rekommenderas webbaserad dokumenthantering från Logistiqo. Logistiqo är en webbaserad logistikprogramvara som sparar dej mycket tid och ansträngning i framtiden. Optimera dina interna processer nu och främja mer transparens i teamet. Med Logistiqo kan du säkert lagra dokument för dina sändningar och dela dem med dina anställda eller med kunder och underleverantörer.

Om du vill spara mycket ansträngning och tid med orderhantering i framtiden är dokumenthanteringen från Logistiqo idealisk för ditt företag. Det intelligenta dokumenthanteringssystemet låter dig enkelt lagra det med drag & drop, vilket kan minska mängden arbete som hittills gjorts, till exempel genom manuell sortering och lagring. Utöver detta alternativ kan dokumenten också tilldelas sändningarna automatiskt. För att göra detta skannar du helt enkelt en bunt med dokument och laddar upp dem till Logistiqo. Logistiqos speditörsprogramvara använder sedan streckkoder för att tilldela dem till sändningarna. Foton som togs av dina förare med Logistiqo-appen (t.ex. bilder av leveranspapper eller skador) är omedelbart synliga för dig som dokument i Logistiqo. Du kommer aldrig att behöva leta efter leveranspapper igen, dina dokument kommer inte längre att gå förlorade och du kan fakturera dina beställningar snabbare.

Webbaserad filhantering för speditioner

Oavsett vilken tid och var du är: Tack vare Logistiqo har du och ditt team åtkomst till alla uppladdade dokument när som helst - bekvämt via en webbläsare. Till exempel har du alltid en översikt på olika platser eller på utlandsresor och kan skicka dokumenten till dina kunder via e-post från vilken plats som helst eller göra dokumenten tillgängliga för dina kunder i kundportalen utan att lämna Logistiqos intelligenta speditionsprogramvara. Du och ditt team håller dig alltid uppdaterad och dina uppgifter är väl säkrade eftersom Logistiqo inte bara vidtar flera säkerhetsåtgärder utan också kör timlig säkerhetskopiering.

Funktioner och Fördelar

Funktioner omkring filhanteringen

Snabb åtkomst för alla registrerade användare till alla uppladdade dokument från ditt företag när som helst
Enskilda dokumentkataloger för sändningar, kunder, anställda, fordon
Enkel överföring via drag & drop
Foton tagna med Logistiqo-appen (t.ex. bilder av leveranspapper) är omedelbart synliga för dig i Logistiqo.
Automatisk dokumentskanning och dokumentallokering till sändningar med streckkoder
Definiera dokumenttyp (t.ex. "leveranspapper") för varje dokument
Skicka dokumenten via e-post direkt från Logistiqo
Släpp dokument för kunder i kundportalen eller underleverantörer i underleverantörsportalen
Säkerhetskopior per timme på Logistiqo-servrarna

Att använda Logistiqo är mycket enkelt

Intelligent programvara för din arkivering.

Logistiqo är så värdefull för dokumenthantering i din spedition, bland annat eftersom programmet är föremål för ständiga uppdateringar och nya funktioner läggs till automatiskt. Detta har fördelen för dig att du alltid arbetar automatiskt med den senaste versionen och inte behöver ständigt installera en ny programvaruversion manuellt. Nyutvecklade funktioner läggs ständigt till som omedelbart är tillgängliga för alla registrerade användare. I allmänhet är användningen av Logistiqo okomplicerad för alla användare. Du måste bara registrera dig en gång och du kan börja direkt. Du kan också använda andra funktioner som disposition och ruttoptimering från Logistiqo. Om du inte kan hitta dig igenom ditt nya dokumenthanteringssystem är detta inte ett problem eftersom fraktprogramvaran har en omfattande FAQ och vårt supportteam kommer att ge dig råd när som helst.

Du behöver inte köpa det intelligenta programmet för din dokumenthantering dyrt, eftersom du enkelt kan hyra Logistiqo till attraktiva och transparenta priser. Vi skulle gärna informera dig personligen om det stora tillfället att driva modern, snabb och intelligent dokumenthantering med Logistiqo. Ring oss bara eller skicka ett kort e-postmeddelande. Vi är glada att ge dig omfattande råd.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd