Disposition

Dynamisk och automatisk ruttplanering och disposition.

Planera optimerade turer

Planera och optimera många stopp snabbt och automatiskt.

Disposition

Med logistikprogramvaran från Logistiqo kan du planera och optimera ett obegränsat antal stopp på några sekunder. Genom att planera turer kan du kombinera olika sändningar för att utforma den mest effektiva rutten för turen.

Du kan antingen tilldela dina sändnigat direkt till ett fordon, förare eller underleverantör eller så kan du planera sändningar i en tur. Det kan dock vara extremt besvärligt och tidskrävande att manuellt bestämma i vilken ordning du vill köra sändningar i en tur. På detta sätt slösar du mycket värdefull arbetstid och därmed pengar. Dessutom kostar dåligt optimerade rutter bland annat bränsle och tid.
I Logistiqo kan turer skapas och planeras automatiskt och optimeras på några sekunder. Programvaran tar hänsyn till många olika kriterier, t.ex. tidsfönster, maximal körtid, plats, volym, vikt och mycket mer. Du kan sedan definiera ordningen på hållplatserna individuellt med drag & drop.
Med hjälp av den intuitiva ruttoptimeringen minskar du resekostnaderna och gör fler stopp på mindre tid.

Programvaran beräknar antalet kilometer och tiden mellan varje stopp. Du kan definiera tidsfönstret för varje enskilt stopp. Mellanstopparna kan också bestämmas individuellt för varje omlastning eller en paus för din förare.

Funktioner och Fördelar

Funktioner omkring dispositionen och ruttoptimering

Disponera ett obegränsat antal stopp automatiskt på några sekunder.
Automatisk optimering av turer med olika parametrar och kriterier: tidsfönster, maximal körtid, platser, volymv, vikt och mycket mer
Skriva ut manifester och förpackningslistor
Överföring av den optimerade turen till Logistiqo-appen för förare och efterföljande ruttspårning
Beräkning av körsträcka och tid mellan varje stopp
Specifikation av tidsfönster per stopp
Skapande av pickup-manifester, ruttmanifester och leveransmanifester
Val av stopp på kartan genom att cirkla runt
Visuell representation av turerna på en karta med föreslagen rutt mellan hållplatserna
Manuell redigering av ordningen i turen med drag & drop
Definierbara mellanstoppar t.ex. för att ladda eller bryta

Fördelarna med den automatiska dispositionen

Vilka är fördelarna med dispositionen och ruttoptimering i Logistiqo?

För att möta kundernas krav är det viktigt att processer är perfekt samordnade och att möten schemaläggs på begäran. Schemaläggningen och ruttoptimeringen i Logistiqo stöder dig när du planerar dina turer optimalt enligt många kriterier. Planering av turer spelar således en mycket viktig roll i logistiken. Med hjälp av vidarebefordringsprogramvaran från Logistiqo kan du planera dina turer effektivt och intuitivt, du minskar också dina driftkostnader och sparar värdefull tid som tidigare slösats bort av fel ruttplanering. Dispositionen och ruttoptimeringen i Logistiqo stöder dig när du planerar dina turer optimalt enligt många kriterier. Planering av turer spelar således en mycket viktig roll i logistiken. Med hjälp av speditionsprogramvaran från Logistiqo kan du planera dina turer effektivt och intuitivt, du minskar också dina driftkostnader och sparar värdefull tid som tidigare slösats bort av fel ruttplanering.

När du har optimerat rutten överförs turen till Logistiqo-appen för förare. Detta innebär att dina förare alltid har en översikt över sina turer och kan reagera snabbt på förändringar på kort varsel. Du har fördelen att du kan följa din förars rutt och därmed alltid ha en exakt översikt.

Med logistikprogramvaran från Logistiqo kan du inte bara planera dina rutter optimalt, du kan också behandla dina sändningar effektivt eller hantera ditt lager med det. Som en ytterligare funktion erbjuder programvaran dig möjlighet att hantera pallarna på ett professionellt sätt, ta reda på den aktuella positionen för dina förare via GPS och att hantera dina dokument i programmet.
Bokföringen kan också hanteras med logistikprogramvaran. Programvaran erbjuder också en mycket användbar funktion för att identifiera trender snabbare och att reagera på dem i god tid. Med hjälp av realtidsdata och olika analysverktyg ger Logistiqo dig exakt information.

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd