Realtidsanalys

Snabba svar. Mer insikter. Bättre resultat.

Analys och utvärdering

Speditionsprogramvara med meningsfull utvärdering i realtid.

Echtzeitanalyse

Om utvärderingen av de inspelade datan kostar mycket värdefull tid i ditt speditionsföretag, som du vill investera klokt i företaget, kommer speditionsprogrammet från Logistiqo att rädda dig mycket arbete. Realtidsanalys inom logistik är äntligen möjligt med Logistiqo. All data levereras i realtid och programvaran uppdateras ständigt så att du och ditt team alltid är uppdaterade och på samma nivå av kunskap - oavsett var du är i världen.

Data som skannas med Logistiqo-appen laddas upp under skanningsprocessen och kan övervakas och utvärderas omedelbart. Du behöver inte vänta till slutet av månaden på bokföringen, du har en översikt över viktiga redovisningsnyckeltal hela tiden, t.ex. försäljning per kund eller förfallna fakturor.
Fördelarna är uppenbara: Analysera snabbare, reagera snabbare.

Revolutionera ditt företag och lita på framsteg och innovation i ditt företag. Logistiqo, logistikprogramvaran i realtid, stöder dig avsevärt och befriar dig från många små arbetssteg. Vi skulle gärna ge dig detaljerad information om Logistiqo och vad speditionsprogramvaran kan göra för ditt företag per telefon. Kontakta oss nu utan skyldighet!

Funktioner och Fördelar

Funktioner omkring analysen

Utvärdering av alla kundfordringar (försäljning och kostnader)
Sammanfattning av sändningarna med information om försäljning, kostnader, inkomst och mycket mer.
En aktuell översikt över lagernivåer när som helst
Fordonskostnader och intäktsanalys
Realtidsdata och utvärdering
Tydliga grafiska framställningar
PDF-rapporter
Export av analyser och data till Excel

Dina fördelar

Fördelarna med Logistiqo.

Snabb tillgänglighet

Registrera dig och börja arbeta. Oavsett om du använder Logistiqo® för direktleveranser eller ett produktlager kommer du att dra nytta av snabb tillgänglighet. Ingen tidskrävande och komplex installation behövs.

Attraktiv hyremodell

Du kan hyra Logistiqo® som en SaaS-lösning till attraktiva och lättförståelige priser. Ring oss på +49 8064-9060090 för att ta reda på mer om våra attraktiva priser eller informera dej på vår hemsida.

Arbeta mobilt

Hemmakontor, semester, omlokalisering? Inga problem! Med Logistiqo® är du oberoende av plats. Du loggar bara in via en webbläsare och börjar arbeta parallellt och oberoende med ditt team.

Automatiska uppdateringar

Logistiqo® utvecklas ständigt genom regelbundna uppdateringar och nästan alla nyutvecklade funktioner är omedelbart tillgängliga för dig och alla andra registrerade användare.

Är du intresserad av de möjligheter som Logistiqo® kan öppna för ditt företag?
Kontakta oss och ta reda på mer om vår leveransprogramvara utan kostnad och utan skyldighet.

Abonnera Testa gratis

Om Logistiqo

Logistiqo är en omfattande, men samtidigt intuitiv och modern, webbaserad logistikprogramvara och speditionsmjukvara för små, medelstora och stora rederier och logistikföretag. Du kan komma igång direkt och använda programvaran.

Följ oss

Läs mer om den webbaserade logistikprogramvaran Logistiqo och håll dig uppdaterad: Följ oss på våra sociala mediekanaler.

Newsletter

Ja, skicka mig e-postuppdateringar. Mer information om detta finns i vår integritetspolicy.
© Logistiqo GmbH | Webbaserad logistikprogramvara och speditionsprogramvara | Impressum | Dataskydd